miércoles, 23 de mayo de 2018

Gala Pute

Azi e 23 mai 2018.
Justiția (sau, poate in-justiția) românească judeca cu o celeritate specifica doar "cazului Udrea", o presupusa fapta de prin 2011, de care procuratura nu s-a autosesizat, ci la care a ajuns, dând dintr-una într-alta, doar-doar o găsi ceva, după ce Pescariu a deschis procuraturii românești, masa, cu un denunț aiurea (acolo, sa fie) și după ce Kovesi si-a spus ca a venit momentul sa ii plătească "matracucei" îndrăzneala de a candida la președenția României, speriind Udrea astfel, de moarte "sistemul", ca ar mai fi putut urma două mandate băsesciene.
Indiferent rezultatul de azi, Udrea a zguduit "Sistemul" de la găsit bâțâielile, l-a fisurat, l-a forțat sa isi dea arama pe față.



Dacă Băsescu stătea cuminte, precum Iliescu - Constantinescu, si dacă Udrea nu ii punea vârf, "Sistemul" ar mai fi mers "pe burta", la nesfârșit.
Ma rog, om vedea ce-o mai fi, ideea era de a re-aminti (și) aici, ca am adunat într-o pagina web, termeni pe care eu nu ii regăsesc ca făcând parte din vocabularul comun (uzual) romanesc, nici la "omul de pe strada" dar nici la cei care într-un fel sau altul, lucrează cu materia juridica numita "Drept".
Termeni în lipsa cărora, nu ai cum, după anul 2007 (anul aderării României la Uniunea Europeana) sa raționezi corect.
O simpla lista de termeni, o simpla "pista" pentru a vedea cititorul român, cât de multa informație ii lipsește, informație de care a fost văduvit (de cei in drept sa aprovizioneze piața, cu informație mereu proaspătă și actualizata) din ignoranta sau, poate, din rea-voință.
Părerea mea este ca Udrea a fost oprita porcește de către USL sa fie prezenta în politica românească, iar prin asta USL-ul a produs României mai multa paguba decât i-au produs cele doua războaie mondiale, luate la un loc.
Pentru a accesa lista de termeni lipsa, apăsați butonul "Terminologie capitalista".
Succes, Elena Udrea!
Iti doresc sa ajungi într-o zi (fără graba), primul președinte-femeie, al României.


No hay comentarios:

Publicar un comentario